Alliantie Alliance Allianz d19-20

Alliantie d19-20 mobiliseert tegen TTIP

Brussel, dinsdag 12 juli om 7.30u


 
Van 11 tot 15 juli zal in Brussel de volgende onderhandelingsronde over TTIP plaatshebben. De Alliantie D19-20 gaat hierbij in op de oproep van TTIP Game Over om in het kader van de onderhandelingen een actieweek op te zetten (meer inlichtingen over de actieweek op www.ttipgameover.net)

Het motto van de actieweek is « MAKE SOME NOISE ! »
Zoveel mogelijk lawaai zo dicht mogelijk bij de onderhandelaars om hen het zwijgen opleggen en onze stem te laten horen! Wij nodigen u uit voor een Bijeenkomst/betoging/kastrollenconcert dinsdag 12 juli te 7.30u (vroeg, om de onderhandelaars te ontvangen...) bij Borschette, Froissartstraat 36, Brussel (Europese Wijk) om de aankomst van de onderhandelingsdelegaties te verstoren.


Breng dus potten en pannen mee en alles wat veel lawaai maakt …


Er zullen ook vertegenwoordigers aanwezig zijn van het Europees netwerk tegen TTIP-CETA dat dan in Brussel vergadert. Deze actie is onderdeel van de mobilisatie voor de nationale betoging van 20 september; meer informatie op www.stopttip.be.

Ter voorbereiding van deze activiteit nodigen we u uit voor een vergadering op 27 juni te 19:00 uur in Mundo B, Edinburghstraat 26, Brussel.

De volgende algemene vergadering van de Alliantie d19-20 zal plaats hebben op 4 juli te 19:00 uur bij ACOD, Congresstraat 17-19, Brussel.


Alliantie Alliance Allianz d19-20